Beleggen

Een bovengemiddeld rendement en inkomsten door degelijk onderzoek. Daar gaan wij voor: Bustelberg maakt er meer van! Niet alleen als het gaat om uw vermogen. Wij zoeken het persoonlijke in de relatie, ook daar maken wij  graag meer van. Dit is al ruim 25 jaar het recept voor een waardevolle en duurzame dienstverlening. Uw vermogen veilig bij de bank en het beheer onder de degelijke hoede van Bustelberg.

antique vault door

Vermogensbeheer

U kiest voor vermogensgroei, inkomsten of beschermd beleggen. Vervolgens gaan de specialisten van Bustelberg voor u aan het werk. Uw vermogen blijft wel veilig bij een bank op uw naam. Met deze combinatie van veiligheid en expertise kiest u bewust voor rust en rendement.

 

Hoe werkt dit?

Vermogensbeheer kan al vanaf € 100.000,-. De specialisten van Bustelberg nemen de beleggingsbeslissingen en rapporteren u over de voortgang ervan. Het is toch prettig dat uw portefeuille dagelijks in de gaten wordt gehouden?
Heeft u een inkomstenwens, dan kunnen opbrengsten periodiek op uw tegenrekening worden gestort. Zo niet, dan worden de opbrengsten herbelegd. Wij werken volgens goed doordachte processen. We maken altijd persoonlijke keuzes.
U geeft aan op welke wijze het contact plaatsvindt, hoe en wanneer u zich laat rapporteren over de voortgang. Het blijft uw vermogen.

antique vault door
Close up of a carpenter ruler and pen on a very old wood table

Compliancebeheer

Compliancebeheer is een prettige oplossing, wanneer u vanuit uw vak of functie verhinderd bent om vrijuit te beleggen. U dient te voldoen aan extra regelgeving. Dit houdt in dat er andere beleggingskeuzes moeten worden gemaakt. Het kan ook zijn dat een actief compliance beleid regelmatige toetsing vereist. Bustelberg is gewend om dit maatwerk te leveren. Wij houden de lijn met uw compliance officer kort en open.

 

Lees meer

Voor u wordt een speciale beleggingsportefeuille samengesteld. De afzonderlijke titels en mogelijke alternatieven worden in overleg met de compliance officer van de betrokken instelling getoetst. Regelmatig overleg zorgt ervoor dat het beheermodel van Compliancebeleggen ook echt compliant blijft.
Compliancebeleggen kan al vanaf € 250.000,-.

Stack of Used Old Books in the School Library, Toned Cross Processed Image.

Vermogensadvies

Neemt u graag zelf uw beleggingsbeslissingen en beschikt u over de benodigde kennis, ervaring en interesse? Logisch. Via vermogensadvies schakelt u een extra beleggingsadviseur in. Met u meedenken is namelijk iets dat ons vak leuk maakt.

 

Hoe werkt dat?

De adviseurs van Bustelberg zoeken doorlopend en actief naar kansen in de markt. Ondernemingen worden fundamenteel getoetst. U krijgt de adviezen kant-en-klaar aangeleverd en voorzien van alle noodzakelijke informatie. U kunt zo een afgewogen beslissing nemen.

Het is ook mogelijk om uw eigen ideeën te laten beoordelen op haalbaarheid. Het antwoord op uw vragen moet verder gaan dan: “dat past niet in ons model?”

Vermogensadvies is mogelijk vanaf € 250.000,-.

Stack of Used Old Books in the School Library, Toned Cross Processed Image.
Radio shutterstock

TopSelectie beleggen

Met de WereldTopSelectie belegt u in ’s werelds meest succesvolle en sterke bedrijven. Dit kan al met een vermogen van € 50.000,-. Het is ook een uitgelezen mogelijkheid om te starten met beleggen. De ervaring leert dat het een prettige manier is om kinderen en kleinkinderen kennis te laten maken met beleggen. Nu kunt u kiezen voor de beste Familie-, Dividend- en MerkenTopSelectie of een combinatie.

 

Hoe dan?

U kiest zelf voor één of meerdere TopSelecties. De beste ondernemingen worden voor u uitgekozen. Vervolgens gaat de selectie voor u aan het werk. Ga voor meer informatie naar www.wereldtopselectie.nl.

Vintage communication device with dial and cables.

Onze werkwijze

Welke dienstverlening u ook kiest; kwaliteit, waarde en duurzaamheid vormen de rode draad van onze dienstverlening. Dat geldt niet alleen voor onze beleggingskeuzes. We trachten waarde te genereren door voor kwaliteit te kiezen. Vertrouwelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Het gaat ons immers om de relatie met u.

 

Meerwaarde

Bustelberg investeert veel tijd in eigen fundamenteel onderzoek. Dit onderzoek leidt tot een selectie van bedrijven die bovengemiddeld kunnen profiteren van de belangrijke trends in de wereld. Rondom een kern van directe beleggingen in solide waarden leiden deze specifieke keuzes in de praktijk tot een grotere meerwaarde van uw portefeuille. Dat wij dit onder de knie hebben, laten wij u graag zien.

Vintage communication device with dial and cables.
vintage wooden abacus used for calculating.
vintage wooden abacus used for calculating.

Klassiek beheer, andere aanpak

Wij kiezen bewust voor klassiek vermogensbeheer met een onderscheidende aanpak. Uw beleggingsportefeuille wordt opgebouwd uit individuele aandelen, obligaties en andere dagelijks verhandelbare beleggingsinstrumenten. Transparantie voorop. Bij de samenstelling gaan wij zeer nauwgezet te werk. Wij durven andere keuzes te maken om bezittingen aan te laten groeien tot wenselijke proporties.

 

Andere aanpak

Beleggen zoals dat vroeger ging, maar wel met de gemakken die deze tijd ons biedt. Wij gaan ervanuit dat u van ons wilt zien wat u zelf niet kunt bedenken, maar wat wel logisch klinkt. We hanteren een wereldwijde scope en schuwen niet om ons onderzoek te richten op het niet voor de hand liggende. Daar schuilt soms enorme waarde in. Dit houdt in dat veel van de ondernemingen in uw portefeuille niet terug komen in de dagelijkse nieuwsberichten.

Wilt u er meer van maken?

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Bustelberg.nl gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, voor analysedoeleinden en om je van relevante advertenties te voorzien. Bekijk onze privacyverklaring.