3 februari 2023

Bustelberg verwelkomt valuebelegger Han van Rhee

De inzet op kennis zorgt voor een toevoeging van ervaren en deskundige beleggingsspecialisten. Bustelberg verwelkomt en stelt u graag voor aan valuebelegger Han van Rhee.

Loopbaan

Met een grote passie voor beleggen, is Han na zijn studie Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven in 1995 terechtgekomen bij de Rabobank. Via tevreden relaties is hij bij Van Lanschot Bankiers aan de slag gegaan. Na zijn postdoctorale opleiding tot Beleggingsanalist aan de VU Amsterdam, is Han senior vermogensbeheerder geworden. Han heeft in verschillende beleggingscommissies gezeten en heeft zich de laatste jaren ingezet voor Verenigingen & Stichtingen en Duurzaamheid binnen de bank.
Zijn eerste ervaring bij een zelfstandige vermogensbeheerder was bij Dima Vermogensbeheer.
Via ERCV uit Rotterdam heeft Han bij Bustelberg aangeklopt. “Wij zijn gesterkt in onze keuze omdat inmiddels bijna alle relaties van Han zijn meegegaan naar Bustelberg. Gewoon uit henzelf. Dat zegt wel iets over een persoon en zijn werkwijze”, meent Peter Cordes, die erg blij is met de komst van zijn nieuwe collega.

Senior Beleggingsanalist

Han spreekt een aardig woordje over de grens. Zijn studie en werkzaamheden in Frankrijk, Zwitserland en België hebben hieraan bijgedragen. Han is eind vorig jaar begonnen bij Bustelberg en heeft de taak om het beleggingsbeleid mede vorm te geven. Zo zal hij in beginsel als Senior Beleggingsanalist een aantal sectoren en beleggingscategorieën onder zijn hoede nemen. De keuze van Han om bij Bustelberg te komen werken, is vooral ontstaan doordat de kwaliteit van de organisatie en de beleggingsstijl hem aanspreken. “Het doen van eigen onderzoek in combinatie met het dagelijks monitoren en onderhouden van de beleggingen is voor mij ideaal ”, zegt Han van Rhee op de vraag waarom hij voor Bustelberg Vermogensbeheer heeft gekozen. “Daarnaast kan ik mij met relaties en ondernemen bezighouden. Wat wil een mens nog meer?”

Prettig in de omgang

Tot nu toe zijn we bij Bustelberg blij met de komst van Han. Hij is een sociale collega met een brede interesse in zijn collega’s en heeft in korte tijd al getoond initiatief te willen nemen en te kunnen luisteren. Hij is woont in België samen met zijn partner Mariëtte. Han heeft twee bijna-volwassen kinderen en brengt zijn vrije tijd graag door met familie, vrienden, golf en skiën. Bustelberg verwelkomt Han van Rhee.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog een vraag? Stel hem gerust.

Mail Peter

Wilt u op de hoogte blijven?
Wij delen onze kennis graag! Schrijf u in.

Schrijf u in

Meer artikelen

 • Vergroent Shell voldoende?
  Door Peter Cordes / 21-03-2023

  Vergroent Shell wel voldoende?

  Momenteel is het allesbehalve rustig bij Shell. Sinds kort is de onderneming verhuisd naar het Verenigd Koninkrijk en is [...]

  LEES
 • Beschermd beleggen met aandelen Shell
  Door Peter Cordes / 14-03-2023

  Beschermd beleggen met aandelen Shell

  Beschermd beleggen met aandelen Shell Het gaat aandeelhouders Shell financieel gezien voor de wind. De onderneming rapporteerde namelijk prima [...]

  LEES
 • Beleggen in value aandelen met een groen etiket
  Door Peter Cordes / 07-03-2023

  Beleggen in value aandelen met een groen etiket

  Beleggen in value aandelen met een groen etiket De gestegen rente zorgt ervoor dat beleggers aandelen steeds kritischer op [...]

  LEES
Naar overzicht