‘Beleggen is simpel,
maar niet eenvoudig.’

Warren Buffet • Investeerder

Bustelberg maakt er meer van! Niet alleen als het gaat om vermogensbeheer. Wij bieden zicht op uw financiële planning en verbinden partijen met private financieringen. Ook kunnen wij helderheid bieden in een complexe bedrijfswaardering ten behoeve van de overdracht of verkoop van uw onderneming. We blijven graag wel persoonlijk! Dat is al 30 jaar het recept voor een  duurzame dienstverlening.

Beleggen

U kiest voor vermogensgroei, inkomsten of beschermd beleggen. Uw vermogen blijft wel veilig bij een bank op uw naam.

Hoe werkt dit?
Vermogensbeheer kan al vanaf € 150.000,-. De specialisten van Bustelberg nemen de beleggingsbeslissingen en rapporteren u over de voortgang ervan. Het is toch prettig dat uw portefeuille dagelijks in de gaten wordt gehouden?

Heeft u een inkomstenwens?
Dan kunnen uw opbrengsten periodiek op uw tegenrekening worden gestort. Zo niet, dan worden de opbrengsten herbelegd. Wij werken volgens goed doordachte processen.

Compliancebeheer

Compliancebeheer is een prettige oplossing, wanneer u vanuit uw vak of functie verhinderd bent om vrijuit te beleggen. U dient te voldoen aan extra regelgeving. Dit houdt in dat er andere beleggingskeuzes moeten worden gemaakt. Het kan ook zijn dat een actief compliance beleid regelmatige toetsing vereist. Bustelberg is gewend om dit maatwerk te leveren. Wij houden de lijn met uw compliance officer kort en open en verzorgen dit volledig.

Hoe werkt het?
Voor u wordt een speciale beleggingsportefeuille samengesteld. De afzonderlijke titels en mogelijke alternatieven worden in overleg met de compliance officer van de betrokken instelling getoetst. Regelmatig overleg zorgt ervoor dat het beheermodel van Compliancebeleggen ook echt compliant blijft.

Compliancebeleggen kan al vanaf € 250.000,-.

WereldTopSelectie beleggen

Met de WereldTopSelectie belegt u in ’s werelds meest succesvolle en sterke bedrijven. Dit kan al met een vermogen van € 50.000,-. Het is ook een uitgelezen mogelijkheid om te starten met beleggen. De ervaring leert dat het een prettige manier is om kinderen en kleinkinderen kennis te laten maken met beleggen. Nu kunt u zelf ook kiezen voor de beste Familie-, Dividend- en MerkenTopSelectie of een combinatie.

Kijk zelf welke TopSelecties er zijn of ga voor meer informatie naar www.WereldTopSelectie.nl.