Erwin maakt
er graag meer van!

Erwin Bouwmeester • partner

Erwin maakt
er graag meer van!

Erwin Bouwmeester • partner

Bustelberg beheert al 30 jaar vermogens van particulieren, pensioenvermogen en stichtingen. Veel van de cliënten van het eerste uur en hun familieleden zijn er nog steeds. Daar zijn wij trots op! Ook in de regio Oost zijn wij thuis. Specialist Erwin Bouwmeester vertelt graag hoe deze samenwerking is ontstaan en wat hij voor u kan betekenen.

Bouwmeester en Bustelberg

Erwin Bouwmeester: “Door mijn werk als financieel planner en met mijn ervaring bij het verstrekken van (private) financieringen krijg ik al jaren de vraag welke vermogensbeheerder ik zou aanbevelen. Je hebt tenslotte een vertrouwensrelatie met mensen.” Om die vraag goed te beantwoorden en zuiver te zijn in zijn oordeel, is Erwin Bouwmeester een uitgebreide analyse gaan maken van alle beschikbare banken en vermogensbeheerders. “Ik heb ze gescand op werkwijze, beleggingsbeleid, kosten en rendement. Daar kwam Bustelberg Vermogensbeheer en de WereldTopSelecties iedere keer uit bij de Top3 beste rendementen. Voor mij was dit reden om eens aan te bellen voor een kop koffie.”

Mijn relaties tevreden

“Deze nieuwsgierigheid heeft voor mijn relaties en voor mijzelf goed uitgepakt. Inmiddels zijn de contacten zo warm en kan ik met trots meedelen dat ik hier voor Bustelberg een kantoor mag opzetten. Ik heb er zin in!”, zegt hij enthousiast.

Rendement en relatie

Bij Bustelberg is een goed rendement én een prettige relatie een succesvolle combinatie gebleken. Erwin Bouwmeester maakt daar graag deel van uit. Het werkt er ook net iets persoonlijker dan bij een grootbank of een beheerder die alleen maar met producten of fondsen werkt. Beleggen is uiteindelijk een vak waar kennis, ervaring en veel toewijding voor nodig is. Prettig vindt hij vooral dat zijn relaties bij Bustelberg niet de zoveelste klant zijn. U bent een belangrijke relatie en Bouwmeester onderhoudt zelf het contact.

Onze diensten

Vermogensbeheer heeft onze absolute focus. Dat is de belangrijkste kernactiviteit. In de loop der jaren hebben wij wel ervaren dat vanuit de vertrouwensband vele andere vraagstukken bij de cliënt leven. Vragen over financiële planning, gericht advies bij overlijden of vermogensoverdracht naar de volgende generaties. Wij zijn er in thuis! Met Erwin Bouwmeester erbij hebben wij ook veel ervaring met (private) financieringen. Snel, betrouwbaar en gemakkelijk. Ook is er inmiddels expertise op het gebied van bedrijfswaarderingen, fusies en overnames.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Erwin Bouwmeester. Ontdek zelf wie wij zijn. U bent van harte welkom!

LEES MEER
Erwin Bouwmeester Bustelberg vermogensbeheer in Arnhem

PARTNER

Erwin Bouwmeester

Erwin is een financiële allrounder met ruime ervaring in het bankwezen. Vanuit zijn rijke netwerk houdt hij zich bezig met o.a. (private) financieringen, vermogensbeheer en financiële planning. Ook is Erwin enthousiast ambassadeur van Bustelberg en de WereldTopSelectie.

‘Erwin maakt
er graag
meer van!’

Maak een
afspraak in Arnhem

Meander 251
6825 MC Arnhem

Of maak een
afspraak in Breda

Ulvenhoutselaan 12a
4835 MC Breda